Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου<<Soccer Schools>> της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

2021-07-20

Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ένταξη του Φοίνικα Μυτιληνιών Σάμου στο Δίκτυο Σχολών «Soccer Schools» στο πλαίσιο της διεύρυνσης των Ακαδημιών μας.

Ο Ατρόμητος επεκτείνεται και στο ακριτικό νησί του Αιγαίου, συνεργαζόμενος με ακόμα έναν Σύλλογο της χώρας μας, αγκαλιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το ποδόσφαιρο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε έπειτα από επαφές του Υπεύθυνου του «Atromitos Soccer Schools», Απόστολου Αποστόλου με τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Ακαδημιών του Φοίνικα Μυτιληνιών Σάμου, Στέλιου Σταματάκη.

Με την επίτευξη της συνεργασίας, το ΔΣ του σολλόγου της Σάμου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών, η ομάδα μας εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο καθώς θα συνεργαστεί με μία ΠΑΕ, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ρίχνει το βάρος στις υποδομές της.

Οι λόγοι που επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τις σχολές ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι οι εξής.

1. Η ιστορία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

2. Η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας που παρέχει η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

3. Η σωστή αθλητική και κοινωνική εκπαίδευση καθώς και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών

4. Το σταθερό και καταρτισμένο από επαγγελματίες σύστημα εκπαίδευσης των αθλητών

5. Η εκπαίδευση των στελεχών των Σχολών στα πρότυπα λειτουργίας της Ακαδημίας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

6. Το ειδικό βάρος που ρίχνει ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στην ανάδειξη νέων παιδιών

7. Η πρόοδος και η ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα που παρέχουν οι Σχολές Ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ .

Όραμα μας και όνειρο μας είναι να καταφέρουμε μέσα από αυτήν την συνεργασία να αναδείξουμε αθλητές οι όποιοι θα έχουν αξίες, αρχές και αθλητική παιδία που βασίζεται στην δικαιοσύνη, την ευγένεια, το σεβασμό και το "ευ αγωνίζεσθαι". Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να καταφέρουμε να αναδείξουμε αθλητές, που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στις ομάδες Νέων και μετέπειτα Ανδρών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, ώστε να αντιπροσωπεύσουν επάξια το Νησί μας και την ομάδα μας πανελλαδικά».Α.Ε.Σ Φοίνικας Μυτιληνιών - Αθλητικό Site
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2018
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε